Patricia

Patricia

zondag 10 juni 2012

Donderdagavond Bee

Yvonne van R. heeft nog een heel mooi oud quiltboek waarin diverse mooie quilts staan. Hiervan gaat ze er 1 maken, maar daar laat ik haar zelf over vertellen, dus kijk straks ook maar even op haar blog.

 Deze quilt vond ik zelf erg leuk  en ....


...  deze ook !

Ach, (zucht) had ik maar meer tijd !! \
Ik vind veel te veel mooi...
zoveel leuke ideeen, maar er liggen ook nog (te) veel projecten die op voltooiing wachten.


Maar ik heb gelukkig nu wel mijn quilt kunnen sandwichen met de hulp van iedereen op de Bee. Nog hartelijk bedankt, Rennie, Yvonne van D., Yvonne van R., Hilde en Martine voor jullie hulp en/of mentale steun !


 Yvonne en ik moesten de quilt heel lang glad strijken, maar er blijven wat oneffenheden in zitten. Ik vrees dat ik de randen toch iets te strak heb genaaid. Hopelijk komt dat nog allemaal goed.

Hilde had ook weer een nieuwe quilt gemaakt .


De zijkant heeft ze ook met de naaimachine op free motion gequilt.


En deze is nu ook klaar !


En dit schattige kleine quiltje van Yvonne van R. kan ik jullie ook niet onthouden.


Groetjes, Patricia

11 opmerkingen:

 1. Hoi Patricia, wat is je quilt mooi! Straks zie je dat toch niet meer als ie doorgequilt is? Ga je machinaal of met de hand?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik twijfel nog steeds: machinaal gaat sneller maar met de hand vind ik eigenlijk mooier. Dus ik denk dat ik het toch met de hand ga doen. Maar ik moet er nog even over denken.

   Verwijderen
 2. Je quilt is werkelijk prachtig geworden! Ik ben benieuwd of het machine of met de hand wordt! Fijne zondag, groetjes Meta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat jullie met elkaar de minst leuke klus hebben geklaard! Suc6 met je beslissing met de hand of machinaal. Mooie patronen en lastig weer een beslissing..... Ga ik die of ga ik toch al iets afmaken wat ik nog heb ligen. De zon schijnt vandaag dus lekker buiten rommelen. Fijne zondag en groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn keus zou met de hand zijn hoor Patricia, niet te lang nadenken en gewoon beginnen zou ik zeggen! Maar het ligt er natuurlijk aan hoeveel tijd je hebt en wanneer de quilt af moet zijn. Je nichtje vindt het vast beiden mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat iedereen je heeft geholpen en nu moet er gequilt worden.
  Ben benieuwd hoe je hem gaat quilten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die been van jullie is toch echt om te smullen! Zou willen dat ik af en toe even binnen kon wippen. Mooi hoor, al affo's. Jij succes met quilten hè!

  Fijne zondag,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige werkstukken weer! De ene laatste foto is bijna 3-D. En dat roze quilt uit het boekje is ook heel mooi!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd waar je voor gaat kiezen Patricia. Met de hand quilten biedt meer mogelijkheden om oneffenheden te corrigeren, met de machine gaat vaak sneller. Succes en anders bail je maar (bellen of mailen) of spring je gewoon even naar de 11e. Het was trouwens best gezellig zo met elkaar sandwichen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi dat je de quilt zo samen kon sandwichen. Het is een mooie quilt geworden. Succes met alle quilt af te maken. Maar rond kijken blijft ook erg leuk. Groeten, Lisette

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...