Patricia

Patricia

donderdag 14 juni 2012

Leuke ochtend

Via via had ik dit grappige boekje in handen gekregen.
Ik geef graag dingen door aan iemand die er echt iets aan heeft en dacht daarom aan mijn quiltvriendin Martine. Zij werkt o.a. met kinderen met dyslexie en was dan ook heel blij met dit boekje .


Er staan hele grappige versjes in die hopelijk zullen helpen dat deze kinderen toch willen lezen.
Quiltvriendin  Stance maakt deze kleurige quilt voor haar dochter.En hier helpt Stance Martine met een uitleg over een naaipatroon.


Het is zo fijn om quiltvriendinnen te hebben aan wie je hulp kunt vragen als je een keer iets niet weet ! 
Zoals bij vele Bee's komen dan ook regelmatig de gesprekken op Het Leven en wat dat ons gebracht heeft. Dat is zo interessant en leerzaam !

Ik kijk weer uit naar onze volgende keer !

Groetjes, Patricia


11 opmerkingen:

 1. Hi Patricia, ik ben het helemaal eens met je, SAMEN quilten, praten, overpeinzen, is heerlijk! Ik geniet daar ook altijd zo An, fijn weekend, en gefeliciteerd met je zoon!! Knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend boekje, wat zullen die kinderen daar om moeten lachen. De quilt van je beevriendin vindik weer helemaal leuk, ik ben wel van de vrolijke kleuren. En wat betreft je bee en vriendschappen kan ik alleen maar beamen. Groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad Patricia het in oprechtheid delen met elkaar gaat zelfs de schoonheid van een quilt te boven. Geniet van je vrije dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip van dat leuke boekje. Ik heb het net besteld, weet zeker dat mijn kleinkinderen het super zullen vinden.
  Fijne vriendinnen heb jij. Leuke ochtend zo samen. Ik kan merken aan je manier van erover schrijven, dat het erg genieten is!

  Fijn weekend,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi boekje. Lijkt wel op sommige versjes van Annie M.G. Schmidt, zij had ook van die mooie recalcitrante versjes.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Enige versjes in dat boekje! Erg leuk. En die quilt ziet er ook prachtig uit, lekkere frisse kleuren. En ik ben het helemaal eens met Rennie. Quilten is Sharen!
  Fijn weekend, groetjes Meta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een grappige versjes, leuk boekje!!! En de quilt is fris en vrolijk, mooi hoor! Wat gezellig om samen te kletsen, delen en genieten...
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal mee eens Patricia. Wat een geweldig boekje, als je weet waar het te koop is, dan hoor ik het graag. Lijkt me enig om Rosa uit voor te lezen....(oma's mogen stoute versjes leren toch?)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Patricia,
  Allereerst van harte gefeliciteerd met je knappe zoon, dat is zeker een lekker etentje waard! Dit boekje is leuk, mijn DS is ook dylectisch (net als DH) en hij heeft ook door veel rijmpjes geleerd de ij- en eiwoordjes uit elkaar te houden. Leuk dat er staads meer goede boekjes komen, die ook nog es leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Patricia, zou je mij een mailtje kunnen sturen naar mienke.dokter@planet.nl, ik wil je nl. graag iets vragen?!
  Hartelijke groet, Balsemien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...