Patricia

Patricia

maandag 13 februari 2012

Sfeerplaatje


Omdat dit blog ook over  wonen gaat, hier een sfeerplaatje uit mijn woonkamer.
Het prachtige beeldje rechts kreeg ik van mijn lieve schoonzus en broer voor mijn 50e verjaardag.
Ik ben er nog steeds heel blij mee.

Het theelichtje dat er naast staat is geplaatst in een aardewerken schaaltje met 2 figuurtjes die op de rand zitten . 
Dit kreeg ik een paar jaar geleden voor Moederdag van mijn 2e zoon die toen een jaar of 11 oud was. Ik vond het zo schattig dat hij dat helemaal zelf voor mij uitgezocht had op een plaatselijke Kunstmarkt.
 Lieve cadeautjes die met zorg zijn uitgezocht worden dan ook een dierbaar bezit. 





8 opmerkingen:

  1. Welkom in blogland! Ik ga je volgen hoor. Misschien wel als eerste? Het begin van je antieke ziet er veelbelovend uit. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig, Patricia om ook bij jou te kunnen zien wat je allemaal aan het maken bent. Je sfeerfoto is prachtig. Leuk die dierbare cadeautjes die je nog steeds hebt staan. Waardevol. En die quilts links op je blog, die zijn ook zo prachtig. Veel plezier hoor met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Patricia,
    Welkom in bloggerswereld en ik wens je veel plezier bij het maken van je logjes en het lezen van de reacties! Je laat al direct heel leuke dingen zien, je prachtige stofjes en creaties en natuurlijk dat leuke/lieve sfeerplaatje hierboven!
    Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Welkom in blogland, Patricia. Je bent meteen al goed begonnen. Wat een mooi sfeerplaatje. Ik ga je volgen, hoor. Leuk!

    Groetjes,
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is leuk dan kan ik ook zien wat je aan het maken bent, prachtig sfeerplaatje hoor. En dan babyquiltje zal ze wel blij mee zijn geweest. En die franse lapjes zijn het einde natuurlijk groetjes carina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk Patricia dat je nu ook je eigen blog hebt. Je zult al wel snel merken hoe verslavend het is om niet alleen te lezen maar ook te bloggen! Wat een lieve cadeautjes. Ik heb ook zo'n lief beeldje van Willow Tree. Ik vind ze zo mooi in al hun eenvoud!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Patricia, leuk om op deze manier iets van jouw leven en je prachtige hobby mee te krijgen. Wat heb je al mooie dingen gemaakt. Daar moet je heel wat geduld voor hebben. Heel veel succes met je blog. Gaat alles weer goed met je? Groetjes uit Heerlen van je vroegere vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hai Patricia, Wat leuk dat je gaat bloggen. Ik zal je nu trouw volgen hoor. Je blog ziet er weer perfect uit. See you soon!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...