Patricia

Patricia

dinsdag 26 januari 2016

Op bezoek bij De Haan & Wagenmakers


Hallo allemaal,

Het was weer een tijd geleden dat ik langs geweest was
 bij De Haan en Wagenmakers in Amsterdam.
Er was weer veel moois te zien.

Ik vind het ook weer zo leuk om te zien
dat je ook hele eenvoudige patronen kunt gebruiken 
en dat de quilts er dan zo mooi uit komen te zien.Deze quilt 'Les Soeurs' vond ik ook erg mooi !


Hierboven is een Irish Circles-quilt te zien.


Dit is een antieke quilt die ook zo schattig is. 
Lijkt me heerlijk om dit als tussendoor-project te maken.
De molentjes waren maar een duim groot !

Zucht, waar is die winkel waar ik extra tijd kan kopen ?

Hoe doen jullie dat nou ?
Hoeveel quilts maken jullie in 1 jaar en hoe doen jullie dat ?

Hartelijke groet, Patricia

9 opmerkingen:

 1. Wat laat je weer veel moois uit Amsterdam zien, en het is inderdaad waar, als je zo geïnspireerd raakt dat je bijna alles zou willen maken dan speelt het probleem 'tijdgebrek' wel een beetje op, maar maak je niet ongerust hoor het gaat toch niet om de hoeveelheid, maar om het plezier dat je er in hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lapjes en quilts weer ter inspiratie.....Ik kijk uit naar de verre toekomst als ik met pensioen ben en héél veel tijd krijg om te quilten.....maar waarschijnlijk ga ik ook dan tijd tekort komen om alles te doen wat in mijn hoofd zit voor ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Yvonne, ik ben al gestopt met werke, maar de tijd die je dan extra hebt is zo weer ingevuld hoor!

   Verwijderen
 3. Wat is het toch een heerlijke winkel ,ik ga er ook graag met enige regelmaat naartoe en tijd komen we volgens mij altijd tekort.Mijn man werkt sinds Maart niet meer en we komen ook nu nog tijd tekort.We hebben zoveel leuke dingen die we doen en genieten volop van onze hobby's en ons gezin.Maar de tijd vliegt voorbij.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my - if you find the shop for extra time, please let me know. I will go right over there! Den Haan and Wag3nmaker is such a very special quilt store. Oh such lovely things there. On my first trip to the Netherlands I found that shop and could only afford to buy a small amount of fabric. But I kept visiting and buying small pieces. I think I now have enough. And last year my friend Dieuwke gave me a "Tree of Life" panel to use in the center. One year I will be sure to finish it. But with so many memories, as well.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaas heb ik het ook nog niet gevonden, die extra tijd. Het lijkt wel of iedereen quilt na quilt produceert (al zijn het tegenwoordig meer tops, geloof ik...), en ik een slakkengang heb. Maar er zitten maar 24 uur in een dag, en daarin moet er ook nog gewerkt, opgepast, gekookt, gemantelzorgd en geslapen en wat al niet meer worden gedaan, en het quilten is bij mij vaak de sluitpost van dit alles. Maar mijn goede voornemen was minstens 2 uur per dag, en dat lukt me tot nu toe aardig. En als ik al het moois voorbij zie komen bij DenHaan&Wagenmaker, wil ik eigenlijk nog veel meer uren in een dag. Wat een mooie foto's en wat een leuke winkel (waar ik dus nog nooit geweest ben).
  Tot bijna en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Patricia, jij hebt ook al zulke mooie quilts gemaakt. Ik heb ook nog niet zoveel "geproduceerd", mede door de ufo's. Maar ik zeg altijd, je kan je tijd maar één keer indelen. Genieten van waar je mee bezig, van wat je doet. Ik ga ook graag wandelen, fietsen, oppassen, bridgen en ik lees graag. En ja in die tijd kan ik dan niét quilten. Dat zijn mijn keuzes die ik maak op zo'n moment. Geniet van alles wat je doet. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon steekje voor steekje, liefst veel projecten tegelijk! Ooit als ik alle tijd van de wereld krijg ga ik alles maken wat nu aan moois voorbij komt. Gelukkig word je ook al blij van alle lapjes die je ook ooit nodig gaat hebben?...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om even rond te kijken bij de H&W wat hebben ze toch een schitterende stofjes! Quilts zijn op het moment meer jaren plannen en tijd ach als je meer hebt kom je vast weer tekort. lekker steekjes zetten en genieten en je niet druk maken om hoeveel .... Zwaaizwaai tot snel ..............

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...