Patricia

Patricia

vrijdag 10 augustus 2012

Met een catamaran de baai in !

Zondag 5 augustus zijn we met een catamaran Shark Bay ingevaren. Het was voor ons de eerste keer dat we met zo'n boot het water op zouden gaan, maar gelukkig was het water heel kalm. De bedoeling was dat we een stuk verderop zouden gaan uitkijken naar wat er allemaal in zee leeft.Even verderop was dit kleine aanlegsteigertje en dan kan ik toch niet nalaten ook daar een foto van te nemen. De mooie plaatjes die je hier kunt maken dienen zich om de haverklap aan.Eenmaal op het water verdween het land snel uit zicht.De wind waaide in de zeilen.


Iemand was zo aardig om een foto van ons tweeen te maken.En wauw ! Er waren weer dolfijnen vlak bij ons ! Maar ze zwommen zo snel dat ik ze niet kon fotograferen als ze met hun kop boven water kwamen.Aan de andere kant van Sharks Bay hebben we een tijd stil liggen dobberen.
Er was weinig te zien aan dierlijk leven, maar dat kon me niet zo veel schelen.
Als je op zo'n mooie plek bent, vergeet je al je zorgen en hoef je er alleen maar te zijn !


Langzaam ging de middag over in de namiddag ............. en in de avond ....We voeren zachtjes terug........ en konden alleen maar kijken naar al het moois om ons heen .....En voor iedereen die ook zorgen heeft, ga de mooie natuur in en laat de schoonheid op je inwerken. Het helpt, hoop ik, ook voor jou.

Lieve groet, Patricia.

2 opmerkingen:

  1. Hey mama, ik ben wel een klein beetje jaloers op zo veel schoonheid... maar ook heel blij dat jullie het daar zo gezellig hebben en helemaal tot rust kunnen komen. Dikke knuffel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Patricia, deze boottocht is wel een van de hoogtepunten of niet! Een stralende lucht, dolfijnen naast de boot, lekker dobberen en als toetje zo'n leuke reactie van je zoon!
    Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...